Orduspor, yeni takım otobüsüne kavuştu. Satın alınan otobüsün dış giydirme tasarımı Orduspor İkinci Başkanı Uğurcan Ataoğlu tarafından yaptırıldı.
Orduspor Başkanı Doç.Dr. Nedim Türkmen ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile otobüs koç kesiminin ardından kulübün kullanımına tahsis edildi.
Orduspor Kulüp Başkanı Doç.Dr. Nedim Türkmen, Orduspor'a otobüs almak için başlatılan SMS kampanyasına bin yüz kişinin katkı sağladığını ve en kısa zamanda bu isimlerin yeni otobüsün üzerine yazılacağını ifade etti.
Yeni otobüsün hayırlı olmasını dileyen Başkan Türkmen, "Orduspor Kulübü olarak yaklaşık bir yıldır ulaşım sponsorumuz Fındıkkale ile seyahat ediyorduk. Daha sonra kulübümüze yeni bir otobüs almak için kampanya yaptık, taraftarlarımızın SMS yoluyla katkı sağlamalarını ve SMS atan taraftarların isimlerinin otobüsün üzerinde yer almasını istedik. Ama maalesef şu zamana kadar bin yüz kişi SMS attı. 200 bin Euro değerindeki otobüsü biz kendi imkanlarımız ile aldık getirdik, şimdi plakası falan değişecek 52 plakalı olacak. SMS atan taraftarlarımızın isimleri tabiî ki yine bu otobüs üzerinde yer alacak. İnşallah kazasız belasız kullanmak istiyoruz. Otobüsümüzü yenilemiş olduk inşallah Allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin. Ordusporumuza hayırlı olsun" dedi.
(BH-EYB-S)

18.12.2012 12:10:29 TSI

Editör: Wan Haber