Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Orduspor, Trabzonspor'da forma giyen Ferhat Öztorun ile 2,5 yıllık anlaşma sağladı.
Orduspor Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, düzenlediği basın toplantısı ile transfer haberini duyururken, "Ferhat artık Orduspor'un futbolcusudur" dedi. Orduspor tesislerinde düzenlenen basın toplantında konuşan Yıldırım, "Transfer çalışmalarımız devam ederken Trabzonspor'da forma giyen Ferhat Öztorun ile 2,5 yıllık bir anlaşma sağlanmıştır. Orduspor'umuza ve Ordu'ya hayırlı olsun. İnşallah kendiside bizim takımımıza güç katar, Orduspor olarak hedeflediğimiz yere gelmemiz konusunda da bize fayda sağlar. Ferhat Öztorun artık bizim futbolcumuz olmuştur" diye konuştu.
Yıldırım, Orduspor'un transfer döneminde kadrosuna 4 futbolcu katacağını belirterek, "Diğer transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. 4 futbolcu transfer etmeyi planlamıştık. Birini aldık. Diğer futbolcular ile görüşmeler sürüyor. Bir hafta içinde de tahmin ediyorum bunlarda kamu oyuna açıklanacaktır. İkinci yarıda istediğimiz arzu ettiğimiz Orduspor, gelecek futbolcularda takıma güç katarak, iyi bir Orduspor izletmeyi düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Orduspor hazırlıklarını Antalya Manavgat'ta sürdürüyor. Takımda Selçuk Şahin dışında sakat futbolcu bulunmuyır. Sakatlığı düzelen David Barral'ın takımla birlikte çalışmalara başladığı öğrenildi.
(RCP-SLH-RFK-S)

09.01.2013 12:49:30 TSI

Editör: Wan Haber