Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Orduspor, hafta sonu sahasında konuk edeceği Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Son 5 haftada 1 puan alabilen mor-beyazlı Karadeniz temsilcisi, Medical Park Antalyaspor karşılaşmasından 3 puan hedefliyor. Orduspor, bu maçın hazırlıklarını Orduspor Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde sürdürürken, Orduspor Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, "Galibiyetten başka düşüncemiz yok" dedi.
Her takımın düşüş yaşayabileceğini ifade eden Yıldırım, "Biz de Orduspor olarak bu düşüşü yaşadık. Ligin ilk yarısındaki son iki maçımızı da kazanmak istiyoruz. Önceliğimiz Antalyaspor karşılaşması üç puan alabilmektir. Bu karşılaşmayı kazanabilecek güce sahibiz. Pazar günü evimizde oynayacağımız karşılaşmaya taraftarlarımızın da büyük ilgi göstermesini ümit ediyoruz. Bu takımı iyi günde kötü günde destekleyen taraftarımız için, Ordu için galip gelmekten başka şansımız yok. Takımda moraller güzel. Hector Cuper, takımı iyi motive ederek bu karşılaşmaya hazırlıyor" diye konuştu.
(RCP-SLH-BÇ-S)

13.12.2012 16:09:50 TSI

Editör: Wan Haber