Spor Toto Süper Lig'deki ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'nın Manavgat ilçesinde sürdüren Orduspor, Kazakistan'ın Tobol takımı ile Blue Waters Otel sahasında oynadığı hazırlık maçını 3-2 kazandı.
2009-2010 sezonunda Galatasaray'a UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda elenen, Kazakistan Ligi'nde çok sayıda şampiyonluğu bulunan FC Tobol, Kazakistan Ligi'nde 26 maç sonunda 6. sırada yer alıyor.
Her iki takımında tüm oyuncularına büyük ölçüde yer verdiği karşılaşma Orduspor'un 3-2 üstünlüğü ile sonuçlanırken, karşılaşmanın orta hakemi Erhan Kaya 3 kez penaltı noktasını gösterdi. Karşılaşmanın 58. dakikasında Hasan Kabze'nin yerine oyuna dahil olan Orduspor'un genç futbolcusu Murat Torun oyuna girdikten 5 dakika sonra Baral'ın pasında topu ağlara göndererek Orduspor formasıyla ilk golünü attı.
Teknik direktör Hector Cuper'in Stancu dışında tüm oyuncularına şans verdiği hazırlık karşılaşmasında Orduspor'un gollerini 38. dakikada Nizamettin, 63. dakikada Murat Torun ve 75. dakikada penaltıdan Abdullah Kayalı atarken, Kazakistan temsilcisi Tobol'un gollerinin ikisi de penaltıdan olmak üzere 45. dakikada Dokic, 70. dakikada Bugayev attı.
Antrenmanlarını teknik direktör Hector Cuper gözetiminde Silence Beach Otel'in çim sahasında gerçekleştiren mor-beyazlı ekip, ikinci yarı hazırlıklarını 14 Ocak Pazartesi gününe kadar Manavgat'ta sürdüreceği ve bu süreçte en az 2 hazırlık maçı yapacak.
(AK-SK-BH-BÇ-S)

08.01.2013 15:22:45 TSI

Editör: Wan Haber