Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Orduspor, deplasmanda karşılaşacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına başladı.
Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde teknik direktör Hector Cuper gözetiminde başlayan antrenman ısınma hareketlerinin ardından kondisyon ağırlıklı devam etti. Antrenmana sakatlığı bulunan Yiğit Gökoğlan katılmazken, Selçuk, Ferhat, Hasan ve Ali takımdan ayrı çalıştı.
Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, sokakta gezerken vatandaşların kendisine takıma neler olduğunu sorduklarını belirterek, "Takımın kötü oynadığını ben de biliyorum ama bunun reçetesi yok. Çalışmamız lazım" dedi.
Cuper, takımın durumunu iyi anladığını ifade ederek, "Öncelikle kendimize bakmamız lazım. Eskişehirspor maçını düşünmeden önce kendimize bakmamız gerekiyor. Antrenör olarak şuan ki durumumuzu çok iyi anlıyorum. Çözmem gerekiyor. Bu takımın daha iyi oynaması gerekiyor. Üç puan almak takım oyunu sonucundadır. Biz Eskişehirspor karşısında üç puanı alabilmek için belli çalışmalar yapmamız gerekiyor. Takımı güçlendirmemiz gerekiyor. Ondan sonra Eskişehirspor maçı çok önemli. Bu hafta içi birçok şeyi değiştirmemiz gerekiyor. Yeni şeyler de çalışmamız gerekecek. Bu hafta içi öncelik kendimiz, sonra Eskişehirspor'dur. Bana sokakta da soruyorlar 'takıma neler oluyor' diye. Ben de takımın kötü oynadığını biliyorum. Bunun için özel bir reçete yok. Bizim yapmamız gereken çalışmaya devam etmektir" diye konuştu.
(RCP-SLH-BÇ-S)

23.01.2013 12:32:53 TSI

Editör: Wan Haber