Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde bulunan ve geçtiğimiz günlerde Çerkezköy ve Kapaklı'daki Ordu derneklerini ziyaret eden İstanbul Ordulular Dernekler Platformu Başkanı Şenel Yediyıldız ile yönetim kurulu üyeleri Ankara'da AK Parti Genel Merkezi'ne ziyarette bulundu.
Ziyarete İstanbul Ordulular Dernekler Platformu Başkanı Şenel Yediyıldız'ın yanı sıra, Genel Sekreter Yavuz Atiç, Mesudiye Dernekler Federasyonu Başkanı Zekeriya Erdin, Çekmeköy Ordulular Dernek Başkanı Turgay Çetin, Esenyurt Ordulular Dernek Başkanı Mustafa Gevrek, Kızılpınar Belediye Meclis Üyesi ve Ordulular Şölen Ağası İbrahim Eren, İşadamları Şakir Çoban ve Süleyman Aslan katıldı.
Ordulu dernek temsilcileri ziyarete Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları Ekrem Erdem, Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, İçişleri Eski Bakanı İdris Naim Şahin ile Adıyaman Eski Milletvekili Mahmut Göksu'yu makamlarında ziyaret ettiler. Dernek temsilcileri, 16 Mart'ta İstanbul Bağcılar'da beşincisi yapılacak olan Ordulular sevgi şölenine milletvekillerini ve bürokratları davet ettiler. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaretlerin ardından Ordululular, hemşehrileri olan milletvekili ve bürokratlarla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Ak Parti Genel Merkezi'nden ayrıldılar.

06.02.2013 16:36:34 TSI

Editör: Wan Haber