Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Orduspor, sahasında konuk ettiği Medical Park Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, oynanan oyundan memnun olduğunu ifade ederken, "Bu beraberlik önümüzdeki hafta için daha çok inanmamıza neden olacak" dedi.
Cuper, yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:
"Başka haftalara göre iyi oynadık. Oyuncular daha çok çalıştık. Futbolda hak etme konusu yoktur. Bulduğumuz pozisyonları gole çevirmemiz gerekiyordu. Maçı kazanamadık. Takımın moralinin yüksek olması için galibiyet ile ayrılmak gerekiyordu. Puan cetveline baktığımızda kendi beklentilerimizi karşılayamadık. Daha fazla puan toplayabilmek istiyoruz. Daha fazla kazanmak istiyoruz. Kötü sonuçlar aldığımızda moraller düşebiliyor. Bu morallerin yükselmesi için galibiyet ile ayrılmamız gerekiyor. Bugün galibiyet ile ayrılamadık. Bu beraberlik önümüzdeki hafta için daha çok inanmamıza neden olacak. Takım bu maçta 1-0 mağlupken güzel tepki verdi. Moraller o kadar yüksek değildi. Böyle pozitif bir tepki verebilmeleri benim için çok pozitif bir noktadır."

MEHMET ÖZDİLEK: "MAÇI KAYBEDEBİLİRDİK DE KAZANABİLİRDİK DE"
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise Orduspor'dan alınan bir puanın iyi olduğunu vurgulayarak, "Orduspor'un bulunduğu konum itibariyle bugün kazanması gerektiği bir maça çıktığını düşünüyorum. Seyircisi ile evinde iyi oynayan çok mücadele eden bir takıma karşı oynadık. Bizde buraya kazanmak amacıyla geldik. Özellikle ilk 45 dakika her istediğimizi yaptık. Penaltı kaçırmamıza rağmen oyunu kontrol ettik. Bu durumdan memnunum. İkinci yarıda golü bulduk. Golü bulana kadar kontrol bizdeydi. 1-0'dan sonra 2-0 yapabilirdik. Pozisyonlarımız var. Çok gereksiz bir baskı yedik. Buda doğal olarak bizi biraz geriye itti. Bunun nedeni ise çok basit top kayıplarıydı. Önce çok iyi top tutamadık. Rakibe gelen coşku bize biraz telaş getirdi. Hiç beklemediğimiz bir anda gol yedik. Çokta basit bir gol yedik. Oyun 1-1 olduktan sonra maçı kaybedebilirdik de kazanabilirdik de pozisyon ürettik. Rakipte ciddi sıkıntılar yarattı. Onlarda kazanabilirdi. Hakan iyi kurtarışlar yaptı. Bakıldığı zaman 1-1 bizim için çok kötü değil. Ordu gibi zor bir deplasmandan bir puan bizim için iyidir" diye konuştu.
(RCP-BH-MFS-MFS-S)

16.12.2012 19:36:22 TSI

Editör: Wan Haber