Optimum Outlet Adana AVM'de, 1 Ocak 2013'ten itibaren ziyaretçileriyle buluşan Optimum Club Kart ile her alışveriş fırsata dönüşüyor. 'Optimum Club' üyeleri, AVM ziyaretlerini ve üye işyerlerinde gerçekleştirdikleri alışverişler ile ödüllendirilirken, kişiye özel avantajlı kampanyalar da sunuluyor.
Ücretsiz bir üyelik sistemi olan Optimum Club kart sahiplerinin AVM'ye her ziyareti 100 puan ve her 1 TL'lik alışveriş de 5 puan kazandırıyor. 'Optimum Club' üyeleri bu puanlar ile de Optimum Club web sayfası, mobil uygulama ve alışveriş merkezindeki kiosklarda bulunan hediye kataloğundan bu puanları hediyelere dönüştürüyorlar.
Optimum Club kart üyeleri, AVM'deki her fırsattan haberdar ediliyor. AVM bünyesinde düzenlenen çekiliş ve kampanyaları kaçırmayan Optimum Club kart üyeleri, etkinliklerden de öncelikli haberdar ediliyor ve ayrıca katılım hakkı da kazanıyorlar. Kampanya, indirim ve fırsatlardan herkesten önce faydalanan kart üyelerinin doğum günü, evlilik yıldönümü gibi özel günlerini unutmuyorlar. Optimum Club'a ücretsiz üye olmak için danışma biriminde form doldurmak yeterli oluyor.
(ADN-y)

26.01.2013 09:51:06 TSI

Editör: Wan Haber