Universal Hastaneler Grubu, Grup Medikal Müdürü Op.Dr. Alper Tunga Demiraslan, "Daha küçük gruplarla birleşme ve daha büyüme çalışmamız var" dedi.
Açıklamasında Universal Hastaneler Grubu Malatya Hastanesi'nin kapanacağı şeklinde dedikoduların kasten çıkarıldığını kaydeden Grup Medikal Müdürü Op.Dr. Alper Tunga Demiraslan, şunları söyledi:
"Şehre layık olmaya çalışan güzel bir hastanemiz var. Üniversal grubu, çok büyük bir grubun parçasıdır. Malatya'da zincir hastaneler grubundan biriyiz. Daha küçük gruplarla birleşme ve daha büyüme çalışmamız var. Ama bu çalışma hem basında hem kamuoyunda farklı yorumlanmaktadır. Üniversal Hastanesi Türkiye'nin en büyük zincir grubu olmak için birleşme görüşmesi ve çalışmaları var. Birleşme görüşmeleri uzun sürdüğü için söylentiler çıktı. Hedefimiz Türkiye'nin en büyük sağlık grubu olmak. Dışarıda yanlış anlaşılması veya kasten bilgi verilmesi nedeniyle, hastane kapanacak diyorlar. Kapanmayacak, Türkiye'nin en büyük zincir grubu olmak için birleşme görüşmesi ve çalışmaları var.
Tıp Fakültesi ile işbirliği içinde halkımızın hak ettiği sağlık hizmeti vermeyi grup olmayı amaçlıyoruz."
(NA-AŞ-Y)

20.01.2013 10:50:41 TSI

Editör: Wan Haber