Trabzonspor takım kaptanı Onur Recep Kıvrak, Spor Toto Süper Lig'de tatil edilen Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından formasını ve eldivenlerini çıkararak saha kenarına bırakmasına ilişkin olarak, "Hareketim ne formaya ne de armaya yönelikti. Bu yüzden kimse yanlış anlamasın. Eğer yanlış anlayanlar oldu ise özür dilerim" ifadelerini kullandı. 

Milli kaleci Onur, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, yıllarca emek verdiği ve canından çok sevdiği Trabzonspor’un içinde bulunduğu durumdan dolayı ciğerinin yandığını kaydetti. 

Maçta istemedikleri olayların yaşandığını aktaran Onur, "Trabzonspor formasının asla ve asla bunları hak etmediğini belirtmek için bir hareket yaptım. Bu hareketim ne formaya ne de armaya yönelikti. Bu yüzden kimse yanlış anlamasın. Eğer yanlış anlayanlar oldu ise özür dilerim" açıklamasında bulundu.  

Onur Kıvrak, Trabzonspor’un büyük bir kulüp olduğununu vurgulayarak, "Şunu herkes iyi bilmeli ki, ben de bu şehrin bir evladıyım, Trabzonspor’un kaptanıyım. Bazen duygularımız, gerçeklerin önüne geçebiliyor" şeklinde görüş belirtti. 

Trabzonspor'un daha iyi olması için gayret gösterdiklerini anlatan Onur, şunları kaydetti: 

"Elbette içinde bulunduğumuz bu durumdan çıkmak için gerek başkanımız, gerekse de yönetim kurulumuz gayret gösteriyor. Avni Aker’den sonra Akyazı’da başlayacak yolculuğumuz için daha da tutkulu şekilde çalışacağım. Yeniden şampiyonluk kupalarını kaldıracağımız günleri hep birlikte görmek istiyorum. Gelecekteki büyük başarılar için üzerime düşeni en iyi şekilde yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın." 

Editör: Wan Haber