Aydın'da, önceki gün yol kenarında bıçaklanmış halde bulunan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren kadının katil zanlısı M.D. öldürdüğü kadını kötü yoldan kurtardığını fakat yeniden kötü yola düşen kadın ile konuşmak için bir araya geldiklerinde kadının kendisini küfür etmesi üzerine kadını bıçakladığını itiraf ettiği öğrenildi. Polisteki ifadesinin tamamlanmasının ardından hakim karşısına çıkarılan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Önceki gün Doğu Gazi Bulvarı Çatalköprü Mevkii'nde bir yıl önce tanışıp gönül ilişkisi yaşadığı Pınar K. ile arkadaşından aldığı otomobil ile gezerken tartışan M.D. tartışmanın büyümesi üzerine yanındaki bıçakla Pınar K'yı yaralayıp otomobilden attı. Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan talihsiz kadın hayatını kaybederken, M.D. polisin çalışmasıyla İncirliva'da yakalandı. İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'ndaki otopsinin ardından cenazesi yakınlarına teslim edilen Pınar Yavaş, dün Ilıcabaşı Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Kemer Mezarlığı'nda toprağa verildi.
İFADESİNDE HERŞEYİ ANLATTI
Polis tarafından İncirliova'da gözaltına alınan ve ifadesinde yaşadığı olayı anlatan M.D., Pınar K'ınn daha önce erkeklerle para karşılığı ilişkiye girdiğini, kendisini o hayattan kurtardığını ancak son günlerde aynı şekilde çalışmaya başladığını ileri sürdüğü öğrenildi. Yaşadıkları tartışmanın ardından Pınar K'nın babasının evine gittiğini, olay günü de konuşmak için bir araya geldiklerini söyleyen M.D.'nin ifadesinde, Kaya'nın kendisine küfür ettiğini ve öfkelenince bıçaklayıp otomobilden attığını belirttiği öğrenildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Aydın E Tipi Kapalı Cezaevien gönderildiği öğrenildi.
(SK-İK)

16.01.2013 10:49:35 TSI

Editör: Wan Haber