Edirne'nin Keşan ilçesinde bir büfeye giren kar maskeli ve bıçaklı iki hırsız, büfe sahibini darp ettikten sonra cebindeki ve yazar kasada bulunan bin lirayı alarak kayıplara karıştı.
Edinilen bilgiye göre, Keşan merkeze bağlı Kurtuluş Caddesi Mehmet Gemici Cennet Bahçesi önünde büfeye gelen yüzleri kar maskeli 2 kişi, işyeri sahibi Selçuk Ağaoğlu'na bıçak çekerek kasa ve üzerindeki paraları istedi. Bu sırada Ağaoğlu, hırsızlara üzerinde para olmadığı söyledi. Bunun üzerine Ağaoğlu'nu darp ve tehdit ederek etkisi hale getiren hırsızlar, cebinde bulunan yaklaşık bin lira ile kasada bulunan demir paraları alarak kayıplara karıştı.
Selçuk Ağaoğlu'nun ihbarı üzerine büfeye gelen polis ekipleri, şüphelilerin plakası alınamayan otomobile binerek Tekirdağ'ın Malkara ilçesi yönüne kaçtığını belirledi.
Parası gasp edilen işyeri sahibi Selçuk Ağaoğlu, "Kar maskeli 2 kişi içeri girdi. Yüzlerini göremedim, beni de darp ettiler. Birinde bıçak gördüm. Diğeri kasaya saldırdı. Ben parayı cebimden verdim. Kasada az bir miktar vardı. Onu da aldılar ve kaçtılar" dedi.
İfadesinin ardından ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ağaoğlu tedaviye alındı. Polis ekipleri olaydan sonra kayıplara karışan iki şahsı yakalamak üzere geniş çaplı araştırma başlatırken, darp edilen ve Keşan Devlet Hastanesi'ne götürülen Selçuk Ağaoğlu, burada yapılan tedavisinin ardından taburcu oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(TB-AŞ-Y)

07.01.2013 16:11:06 TSI

Editör: Wan Haber