İzmit'te önce ailesine, ardından da hastanedeki doktora saldırıp küfür eden şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre Emre Ç. (34) isimli şahıs, önceki akşam saat 20.15 sıralarında İzmit Akçakoca Mahallesi'nde ikamet eden annesi ve kız kardeşinin evine gitti. Şahıs burada kendi kızı S.Ç, ablası T.Ç.E ve eniştesi M.E ile tartışarak evdekilere saldırdı. Olay sonrası Emre Ç. olay yerinden ayrılırken, ailesi polisi arayarak şikayette bulundu. İzmit İlçe Asayiş Büro ekipleri, şahısı İnönü Caddesi üzerinde yakalayarak gözaltına aldı. Kendisinin de yaralı olduğunu görülünce hemen 112 ekiplerine haber verildi.
Ancak Emre Ç. isimli şahıs kendisine yardım için gelen 112 ekibi çalışanlarına önce tükürdü, sonra ağır küfürler ederek hakarette bulundu. Bunun üzerine 112 ekibinde bulunan sağlık çalışanları da şahıstan şikayetçi oldu. Şikayet üzerine gözaltına alınan şahıs, doktor raporu almak için Kocaeli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak Emre Ç. iddialara göre kendisini muayene eden S.Y isimli doktora da tükürüp hakaretlerde bulundu. Ortalık karışınca şahıs rapor alınmak üzere İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
Emniyette ifadesi alınan şahıs, sabah saatlerinde ailesi ve sağlık çalışanlarının şikayeti üzerine adliyeye sevk edildi.
(UU-MO-Y)

15.02.2013 14:45:22 TSI

Editör: Wan Haber