Sivas İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından onaya tabi gıda işletmeleri onay işlemleri, modernizasyon planları ve HACCP uygulamaları hakkında bilgilendirme toplantısı yapılarak uyarıldı.
Sivas İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlü Konferans Salonu'nda Gıda ve Yem Şube Müdürü Seyit Yıldız ve Gıda Kontrolü Veteriner Hekim Nazmi Karakış, tarafından yapılan bilgilendirme toplantısında onaya tabi görülen gıda işletmeler onay işlemleri, modernizasyon planları ve HACCP uygulamaları hakkında bilgilendirme toplantısı ve slayt eşliğinde sunum yapılarak uyarıda bulunuldu. Toplantıya Sivas'ta faaliyet gösteren onaya tabi; et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri ve yumurta paketleme işletmelerinden gıda mühendisleri, veteriner hekimler, işyeri sahipleri ve diğer uzman elemanlar katılırken, gerekli işlemlerin yapılmasına rağmen verilen sürenin yaklaşması nedeni ile böyle bir toplantı yapıldığı belirtildi.
Öte yandan toplantıya katılan işletmelerin söz konusu tarihin 31 Aralık 2012 günü son bulanacağı hatırlatılırken, bu tarihten önce onay alması uygun görülmeyen işletmelerin işlemelerini tamamlayarak modernisazyon planları il müdürlüğüne sunmaları istendi.
(TB-AÖ-Y)

10.12.2012 16:22:27 TSI

Editör: Wan Haber