Etiket Sanayicileri Derneği tarafından İstanbul'da düzenlenen, "Uluslararası Etiket Tasarım Yarışması"na katılan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Samsun Meslek Yüksekokulu birincilikle döndü.
Yarışmaya OMÜ Samsun Meslek Yüksekokulu, Görsel-İşitsel ve Medya Yapımcılığı Bölümü, Grafik Tasarım Programı Öğr. Gör. Serpil Kaptan ve Öğr. Gör. Esma Ünsal danışmanlığında katılan öğrencilerden; Eda Kürekçi birincilik ödülü, Merve Solak da mansiyon ödülü kazandı.
Türkiye'den Dokuz Eylül Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Gazi Üniversitesi ve Erciyes Üniversitesi, Yunanistan'dan ise Akto Graphic School ve Vakalo Graphic School'un katıldığı yarışmada dereceye giren öğrencilerimizin ödüllerini, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun Meslek Yüksekokulu'nu temsilen Öğr. Gör. Esma Ünsal aldı.
Samsun Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Orhan Kurt öğrencileri ve öğretim görevlilerini kutlayarak, ulusal ve uluslararası başarıların önemini vurguladı ve gelecekteki etkinlikler için her türlü desteğin sağlanacağını belirtti.
(SAM-SLH-Y)

25.01.2013 17:42:18 TSI

Editör: Wan Haber