AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, yayınladığı yeni yıl mesajında, "2012 yılı bizim için hizmet üretme yılı oldu. 2013 yılında daha iyi işlere imza atacağız" dedi.
Yeni yıl nedeniyle mesaj yayınlayan Ak Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, 2013 yılının tüm Türkiye ve Bolu halkına hayırlı olmasını diledi. Sayın, "Acısıyla tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle bir yılı daha geride bırakmış bulunmaktayız. Öncelikle gururla belirtmek istiyorum ki siz değerli vatandaşlarımızın teveccühü ile gece gündüz hizmet üretmek için çabalayan AK kadroların İl Başkanı olarak, 2013 yılına başı dik, onur ve gurur duyarak girmiş bulunuyoruz. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, iktidara geldiğimiz günden itibaren hizmet üretmek için gece gündüz çalışan, AK Parti'nin her kademesinde görev yapmakta olan teşkilatlarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ile birlikte 2012 yılı, AK Parti'nin ülkenin her yanında olduğu gibi Bolu'da da hizmet ürettiği bir yıl olmuştur" diye konuştu.
2013 yılında iktidar ve muhalefetin birlik olmasını temenni eden Ömer Sayın, şu ifadelere yer verdi;
"2013 yılına girdiğimiz bu ilk günden itibaren Bolu'muz için iktidar ve muhalefetiyle, sivil toplum örgütleri ve toplumun tüm kesimleri ile bir olup, birlik olup, Bolu'nun gelişimi ve dönüşümü noktasında Bolu'ya katkı sağlayacak çalışmalara gelin hep birlikte imza atalım. Bu vesileyle 2013 yılının öncelikle Bolu'muza, ülkemize ve tüm İslam âlemine barış, kardeşlik, huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini diliyorum."

31.12.2012 15:38:41 TSI

Editör: Wan Haber