Ünlü radyo programcısı ve yazar Ömer Köroğlu, İzmir hediyelik eşya fuarında izdihama sebep oldu.
Köroğlu, yenilenen baskılarıyla "Vesaire" ve "Vesaire Hatıra Defteri" kitaplarını imzalarken bir yandan da İzmir ve civar illerden bir çok seveninin geldiği imza gününde katılımcılarla da sohbet etti.
Radyo Pause'daki "Ömer Köroğlu ile Vesaire" programının yanı sıra çıkardığı iki kitabı ile de yazarlığa adım atam Köroğlu; 3. kitabı Kalbimin Ritimsiz Sevgilisi'nin de müjdesini vererek, kitabının Nisan ayındaki Tüyap İzmir Kitap Fuarı'nda okurlarıyla buluşacağını duyurdu. Başarılı radyocu ve yazar, yoğun ilgiden çok mutlu olduğunu belirterek, kitabını hitabet sanatçısı olarak, okurken insanları dinlermiş gibi hissederek keyif aldığını duyduğunu ve bundan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Köroğlu, 2013 yılında da Vesaire'den yepyeni sürprizlerin okurları ve dinleyenlerini beklediğini söyledi, klip çalışmaları için de çalışmalarının olduğunu kaydetti. Köroğlu, çok keyifli bir ortamda, dostlarıyla birlikte gece gündüz çalıştıklarını da dile getirdi. Klip çalışmasının sürdüğünü kaydeden Köroğlu, "Hepsi çok değer verdiğim işinde usta müzisyen arkadaşlarım. Ortaya çıkan albümün aranjesini de 2001 yılında ülkemizi Eurovision'da temsil eden Sedat Yüce kardeşimiz yapıyor" dedi.
Stüdyo aşamasından sonra klibinde Köroğlu'na, İzmir'in en sevilen şarkıcılarından Mikrop Hikmet ve "Biz bize yeteriz" ekibi eşlik edecek. Klibin, montaj ve yönetmenliğini Caria Production Ayberk Özsoy, sanat yönetmenliğini Arif Çayan, ses ışık yönetmenliği ve teknik desteğini ise Gani Güleç yapacak. İzmir'den çalışmalarını tamamlayacak olan klibin, tüm Türkiye'deki müzik kanallarında yayınlanacağı belirtildi.
(ARÇ-ERG-Y)

01.01.2013 13:35:31 TSI

Editör: Wan Haber