Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre B/S/H Ev Aletleri Fabrikası'na yük getiren kamyon sürücüsü Veysel G., fabrikanın yönetim binası önüne geldiğinde, adres sormak üzere kamyonu yolun kenarına parketti. Kamyon şoförü Veysel G., aracından ayrıldığı esnada Kızılpınar yönünden gelen Cem Akın(42) yönetimindeki 34 VU 4200 plakalı otomobil park halinde bulunan kamyona çarptı.
Çarpmanın etkisiyle Cem Akın olay yerinde yaşamını yitirirken otomobili ise hurda yığınına döndü. Kaza sonucu aracında sıkışan Cem Akın, yoğun bir çalışma sonucu sıkıştığı araçtan çıkartırken, Akın'ın boynunun kırılması sonucu yaşamını yitirdiği belirtildi.
Kaza sonrası yol araç trafiğine bir süreliğine kapatıldı. Trafik ekiplerinin kazayla ilgili olarak incelemelerini tamamlamasının ardından kazaya karışan araçlar olay yerinden çekici vasıtasıyla kaldırıldı.
Cumhuriyet Savcısı Mikail Demirci'nin yaptığı incelemelerin ardından Cem Akın'ın cansız bedeni Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cem Akın'ın cenazesi Çerkezköy Devlet Hastanesi morgunda yapılan ön incelemenin ardından da kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Akın'ın, direksiyon başında sara nöbeti geçirdiği için direksiyon hakimiyetini kaybedip, park halindeki kamyona çarptığı iddia edilirken, kaza mahallinde hiç fren izine rastlanmaması da, bu tezi güçlendiriyor.
Bu arada Cem Akın 27 Ağustos tarihinde OSB Fatih Bulvarı üzerinde yapılan yol çalışmasını fark edemeyerek kanala uçmuş ve kazadan yara almadan kurtulmuştu.

15.01.2013 09:53:46 TSI

Editör: Wan Haber