Londra'da yapılan 2012 Olimpiyat Oyunları'nda ikinci olarak gümüş madalya kazanan milli atlet Gamze Bulut, Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altungün'ü ziyaret etti.
Kuşadası Belediye Başkanlığı'nda gerçekleşen ziyarette Gamze Bulut'a, Antrenörü Süleyman Altınok eşlik etti. Kuşadası'nda ilk kez bu kadar uzun süreli kaldığını ifade eden Olimpiyat yikincisi milli atlet Gamze Bulut, "Kuşadası'nın iklimi antrenman yapmak için çok elverişli. Hemen buraya ayak uydurarak tişörtlerimizi giydik. Antrenman sahamız da çok iyi. Şimdiki hedefimiz Dünya Şampiyonası, bu şampiyonada da ülkemizi en iyi şekilde temsil edip, iyi bir sonuçla Türkiye'ye döneceğiz " dedi.
Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altungün ise Türk sporcularının, dünya çapında derece almalarının kendilerini onurlandırdığını belirterek, Gamze Bulut ile gurur duyduklarını söyledi. Gamze Bulut'un yaptığı ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Başkan Altungün, "Son yıllarda Türkiye'de çeşitli spor dallarında, çeşitli branşlarda çok başarılı sonuçlar elde ediyoruz. Kuşadası'nda da aynı şekilde bir çok sporcumuz iyi dereceler elde ediyor. Bizleri bu sonuçlar onurlandırıyor. Daha iyi sonuçlar elde etmek içinde elimizden geldiği kadar katkı sağlamaya çalışıyoruz. Ben hepinizi tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamı diliyorum" diye konuştu.
(ZH-MB-İK)

21.01.2013 19:02:32 TSI

Editör: Wan Haber