Mücadele ettiği Londra Olimpiyatları'nda Aslı Çakır Alptekin ile birlikte Türkiye'ye büyük gurur yaşatan milli atlet Gamze Bulut, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarete, Bulut'un antrenörü Süleyman Altınoluk, Atletizm İl Temsilcisi Ali Güreş ile milli sporcular ve Aydınlı atletler katıldı.
26-29 Haziran'da Mersin'de düzenlenecek olan Akdeniz Oyunları ve 10-18 Ağustos'ta Rusya'da düzenlenecek olan Dünya Atletizm Şampiyonası'na Kuşadası'nda hazırlanan Gamze Bulut, Kuşadası'ndaki kamp ortamının kendileri için faydalı olduğunu söyledi. Kampın iyi gittiğini ifade eden Gamze Bulut Londra Olimpiyatları'nda ki yarışmayı şöyle anlattı: "O an benim için çok güzeldi. Yarışma öncesi antrenörümle konuştuğumda piste çıkarken 12-13. olsam dahi 'Yarıştık, olmadı' diyelim diyorduk. Ancak, piste çıkınca her şey değişti. Koşmam gerektiği gibi koştum. Özellikle son 100 metre çok önemliydi. Yarış bittikten sonra da hocama teşekkür ettim"
Kardeşköy'de açılan pisti görmediğini ifade eden Bulut şunları söyledi: "Kuşadası kampımız çok iyi gidiyor. Aydın'a da tesis açıldığını burada öğrendim. Orada antrenman yapmayı da düşünüyoruz. Daha çok Aslılar, Gamzeler bu tesislerden çıkacaktır"
Gamze Bulut'un antrenörü Süleyman Altınoluk ise, tesisleşme açısından Türkiye'nin dünyanın önde gelen ülkelerinden olduğunu söyledi. Altınoluk, "Kuşadası'nda yaptığımızm kamp yeri gerçekten çok iyi. İstediğimiz şekilde çalışıyoruz"ifadelerini kullandı.
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın'da ziyaret sonunda Gamze Bulut'a Aydın inciri hediye etti. Akın, hediye ettiği kuru incirin Bulut'a enerji vermesini istedi.
(GY-MB-İK)

14.02.2013 16:28:20 TSI

Editör: Wan Haber