En son 5 gün önce ölen oğlunun adına savcılık tarafından tebligat geldiğini söyleyen anne Mihriban Aydın, "O kâğıdı okuduğumda oğlumun öldüğü günkü acıyı yaşadım. Oğlumu mezarında rahat bıraksınlar" dedi.

İLİK BULUNAMADI, YAŞAMINI YİTİRDİ
Sabah'ın haberine göre; Adana'da 3 yıl önce üzerinde uyuşturucu bulunan Ejder Aydın, polis tarafından gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Üç ay cezaevine yatan Aydın, daha sonra serbest kaldı. İddiaya göre cezaevinde iken lösemiye (kan kanseri) yakalanan Aydın, serbest kaldıktan sonra Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde tedavi görmeye başladı. Ancak uygun ilik bulunamadı ve Ejder Aydın 3 Mart 2012'de yaşamını yitirdi. En büyük çocuğunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan 4 çocuk annesi Mihriban Aydın oğlunun ölümünün ardından eve gelen tebligatla büyük şok yaşadı. Anne Aydın, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gönderilen çağrı kâğıdında 2 yıl önce kaybettiği oğlu Ejder Aydın hakkında Yargıtay tarafından kesinleşmiş 2 yıl 1 ay hapis cezası nedeniyle hakkında yakalama kararı olduğunu öğrendi. Bu şoku üzerinden atmaya çalışan anne, 5 gün önce yine aynı tebligatın gelmesi üzerine adeta isyan etti.


"ÖLDÜĞÜ GÜNKÜ ACIYI YAŞADIM"
Mihriban Aydın, "Oğlumu kaybettikten sonra ölüm kâğıdıyla nüfus müdürlüğüne giderek nüfustan düşürdüm. Kimlik numarasıyla sorgulansa çocuğumun öldüğü öğrenilecek ve bu kâğıt bana gelmeyecekti. Bu kâğıdı açıp okuduğumda oğlumun öldüğü gün nasıl acı çektiysem o an aynı acıyı yaşadım. Birincisi yanlışlıkla geldi dedim ama ikincisi de gelince ne yapacağımı şaşırdım. Üç kez kalp krizi geçirdim. Oğlumun öldüğüne inanmıyorlarsa gelsinler mezarına götüreyim. Oğlumu mezarında rahat bıraksınlar" diye konuştu.

Editör: Wan Haber