Manisa nın Kula ilçesinde 15 Mayıs 2011 tarihinde Fenerbahçe ile Ankaragücü futbol takımları arasındaki maçı izlemek için İstanbul'a giderken, trafik kazasında yaşamlarını yitiren Fenerbahçe taraftarı kardeşler Murat Dişçi (38) ve Soner Dişçi (33), arkadaşları tarafından mezarı başında anıldı.
Galatasaraylı ve Fenerbahçeli taraftar grubunun organize ettiği programda çok sayıda Galatasaraylı ve Fenerbahçeli taraftar katılırken, Dişçi kardeşlerin mezarı başında dua okudular.
Daha sonra yine aynı yıl içinde şehit düşen Mehmet Ali Duman kazada hayatını kaybeden genç Galatasaraylı Emin Pak ve Galatasaray Ultraslan grubu Kula başkanı Erol Kalın'ın anmasız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybeden eşi Nilgün Kalın'ın da mezarını ziyaretederek dua okudular.
Konuyla ilgili konuşan Ultraslan grubu üyesi Ulaş Kayadelen," Yaklaşık 1,5 yıl önce kaybettiğimiz arkadaşlarımızı mezarı başında anmak istedik. Fenerbahçe taraftar grubu ile ortaklaşa yaptığımız organizasyonla ilçe mezarlığına giderek ziyarette bulunduk. Katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
(HY-ERG-Y)

29.01.2013 16:39:47 TSI

Editör: Wan Haber