Gaziosmanpaşa'da, doğalgaz faciasının yaşandığı evin önüne gelen Ulaş Gültekin isimli çocuk, hayatını kaybeden arkadaşı Yusuf (11) için gözyaşı döktü. Yusuf ile dün birlikte top oynadıklarını anlatan Ulaş, arkadaşını çok özleyeceğini söyledi.
Gaziosmanpaşa'da yaşanan doğalgaz faciası, Özyapı ailesinin yanı sıra mahalle sakinlerini yasa boğdu. Olayın yaşandığı evin önüne gelen 11 yaşındaki Ulaş Gültekin isimli çocuk, hayatını kaybeden arkadaşı Yusuf için gözyaşı döktü. Arkadaşı ile dün birlikte top oynadıklarını anlatan Ulaş, onu çok özleyeceğini söyledi. Facianın yaşandığı evin önünde gözyaşı döken Ulaş'ı mahalleli teselli etti.
Mahalle sakini Mehmet Diken ise olay sonrası babanın sesi ile aşağı indiğini belirterek, "Hepsi ölmüştü. Anne banyoda, çocukların kimi yerde, kimi çekyattaydı. Biz kendi çabamızla çıkartmaya çalıştık. Kapıyı açar açmaz doğalgaz kokusu binayı sardı. Baba gelmeseydi belki daha uzun süre ileride kalırlardı. Fakir bir aileydi. Kocası işsizdi, eşi merdivenleri siliyordu" dedi.
Anne Hamide Özyapı'nın kardeşi Davut Özyapı ise şunları söyledi: "Ben işteydim. Haberim olur olmaz geldim. Baba zaten fark etmiş hastaneye götürmüşler. Cenazeler helallik için buraya gelecek sonra memlekete Bartın'a götüreceğiz."
(ÖFA-HO-Y)

28.01.2013 12:08:09 TSI

Editör: Wan Haber