Kocaeli'nin İzmit ilçesi Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi'nde eşi Ramazan G. tarafından öldürülen Aysel G. ve çocukları Görkem, Gökdeniz ve 45 günlük bebek Aysima'nın cenazeleri, Kandıra Kubuzca köyünde toprağa verildi.
Eşi Ramazan G. tarafından hunharca öldürülen Aysel G. ile çocuklarının cenazeleri, İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda tamamlanan işlemlerinin ardından Kocaeli'ne getirilerek ailelerine teslim edildi. Asri Mezarlık Morgu'ndan alınan cenazeler, Aysel G.'nin baba evi Kandıra'ya bağlı Kubuzcu köyü Böcekler Mahallesi'ne getirilirken, Aysel G.'nin baba evinden yükselen ağıtlar ve gözyaşları, herkesin yüreklerini dağladı. Cenazeye, Ramazan G.'nin annesi Gülsüm G. ve babası Halil G. de katıldı.
Köy mezarlığı önünde kılınan cenaze namazına köy halkı, ailenin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Anne Aysel G., Görkem, Gökdeniz ve 45 günlük Aysima bebeğin tabutları yan yana konulurken, kılınan cenaze namazı sonrası anne ve 3 çocuğunun cenazeleri yan yana kazılan mezarlara defnedildi. Cenaze namazı sonrası konuşan Aysel G.'nin babası Salih Aysu, "Olayı bilmiyorum. Bize polis haber verdi. Borcu var mıydı bilmiyorum. Neden böyle olduğunu da anlamış değilim. Hepimiz çok üzgünüz" dedi.
(NDA-İÇ-SO-Y)

16.01.2013 14:25:49 TSI

Editör: Wan Haber