Balıkesir'in Havran ilçesindeki 8 Eylül İlköğretim Okulu'nun Tenis Kulübü, sponsor desteği ile başarılı sporcular yetiştiriyor.
İlçede sporcu gençler yetiştirilmesine destek sağlamak ve tenis sporuna olan ilgiyi artırmak amacıyla kurulan 8 Eylül İlköğretim Okulu Tenis Kulübü, sponsor desteğiyle başarı kaydediyor. Tenis Kulübü yöneticileri, öğrencileri ve velilerini de yanlarına alarak kendilerine maddi ve manevi destekte bulunanlara teşekkür plaketi verdi. İş adamı Hıdır Burgak ile Elçin Çakırcal'ın davet edildiği yemekli buluşmada konuşan okul müdürü ve Tenis Kulübü Başkanı Hüseyin Aydemir, kendilerine maddi ve manevi desteklerde bulunan sponsorlar ile tüm katkı sağlayanlara teşekkür etti. Plaketlerini alan sponsorlar ise, minik sporculara her zaman destek olunması gerektiğine vurgu yaparak, bu gibi kulüplerin artırılması gerektiğini söyledi.
Verilen kaynaşma ve teşekkür yemeğinde sohbetler edildi ve çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Büyüklerinin desteğini gören küçük tenisçiler ise, daha çok çalışıp verilen emekleri boşa çıkartmayacaklarını bildirdi. Spor öğretmeni Ahmet Ulvi Başkak, ev sahipliği yaptığı programda misafirlerle tek tek ilgilendi.
(SŞ)

16.01.2013 13:30:25 TSI

Editör: Wan Haber