Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, okulların fiziki şartlarının düzeltilmesi için desteğini sürdürüyor.
Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Nebiler Osman Ali Cingöz İlköğretim Okulu'na çok amaçlı kullanılmak üzere ek hizmet binası yaptı. 40 metrekare kapalı alana sahip prefabrik binanın önüne de oturma amaçlı 90 metrekarelik sundurma oluşturduğu belirtildi.
Büyükşehir Belediyesi'nin 'Okullarımız' projesi kapsamında Fen İşleri ekiplerinin 2012 yılı içerisinde Ayşe-Ahmet Atmaca İlköğretim Okulu, Turgut Reis İlköğretim Okulu, Faruk Tugayoğlu İlköğretim Okulu, Prof. İhsan Koz İlköğretim Okulu, Kazım Şanöz İlköğretim Okulu, HanımÖmer Çağıran İlköğretim Okulu, Fatma Necati Dölen İlköğretim Okulu, Yavuz Selim Lisesi, 75. Yıl Cumhuriyet Lisesi, Hacı Aliler İlköğretim Okulu ve Muratpaşa Ticaret Lisesi, Telekom Lisesi'nin bahçesini asfaltladığı, parke taşı döşediği kaydedildi. Antalya Lisesi'nin bahçesinin bir bölümü mermerle kaplanıp oturma alanı oluşturulurken, Baraj İlköğretim Okulu'nun da dış boyası yapıldığı belirtildi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, imkanlar dahilinde okullara yardımcı olmaya edeceklerini belirterek, "Amacımız eğitim-öğretime destek olmak ve öğrencilerin daha güzel imkanlarda okumasına katkı sunmak" dedi.
(SK-Y)

24.01.2013 12:31:41 TSI

Editör: Wan Haber