Antalya'nın Manavgat ilçesinde 'Okullar Hayat Olsun Projesi' kapsamında merkez, belde ve köylerde çok sayıda kurs açıldığı bildirildi.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Geyikoğlu, evlilik okulu, aşı, budama, arıcılık, okuma yazma, yabancı dil, bilgisayar ve çocuk eğitimi kurslarının devam ettiğini belirterek, 1 Ocak31 Aralık 2012 tarihleri arasında açılan kurs sayısının 304, toplam Kursiyer sayısının ise 6 bin 284 olduğunu söyledi. Geyikoğlu projenin ilçe merkezde 6 okul ve tüm beldelerde genişleyerek devam ettiğini belirterek, "Özellikle merkezde ve köylerde aşı, budama, arıcılık, okuma yazma, yabancı dil, bilgisayar, çocuk eğitimi, aile eğitimi devam ediyor. Evlilik Okulu projesi devam ediyor. Kurslarımız Sarılar, Ilıca, Evrenseki, Çolaklı, Side, Kızılot, Kızılağaç'da devam ediyor. Taşağıl'dan talep oldu. Hepsine cevap vereceğiz" dedi.
Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından yeni öğretim döneminde açılan kurslar hakkında da bilgi veren Geyikoğlu,"Yeni öğretim yılı olan 1 Eylül 2012 tarihinden itibaren günümüze kadar açılan Kurs sayısı 102, toplam kursiyer sayısı 2 bin 54" şeklinde konuştu.
(AK-SK-Y)

11.01.2013 12:49:14 TSI

Editör: Wan Haber