Ordu'nun Ünye ilçesinde Eğitimde Kaliteyi Arttırma Derneği(EKAD), eleştirileri dinlemek ve eğitim öğretimi gerçekleştirenlerle kaynaşma sağlamak amacıyla program düzenledi.
Bir restoranda düzenlenen programa EKAD'da üye dershane yöneticilerinin yanı sıra Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, Milli Eğitim Şube Müdürü Vahit Duran ve okul müdürleri katıldı. Programda konuşma yapan EKAD Başkanı Osman Keskin, amaçlarının eğitimciler olarak kaynaşmak ve eleştirileri dinlemek olduğunu belirtti. Keskin, "Biz EKAD olarak eğitimin bir parçası olan dershanelerin ve okulların bir arada olmasına inandığımız için böyle bir kaynaşma yemeğine gerek duyduk" dedi.
Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem ise program sayesinde Ünye'nin eğitim kalitesinin artacağına inandığını ifade ederek, "Eğitimde Kaliteyi Arttırma Derneği olarak bu organizasyonu yaptınız ve bizleri davet ettiniz. Bu güzel ortamda bulunmaktan mutluluk duydum. Size bu etkinlikten ötürü teşekkür ediyorum. Çünkü okullarda yaptığımız eğitim ve öğretim faaliyetleri tek başına okullarda yürütülecek bir faaliyet değildir. Dershanelerimiz bu süreç içerisinde eğitim ve öğretimi destekleyen yardımcı kuruluşlardır. Bu nedenle yaptığımız faaliyetlerin istişare içerisinde yapılmasında büyük fayda vardır. Bu nedenle çalışmanın Ünye'mizin eğitim ve öğretimin kalitesini bir nebzede olsa arttıracağına inanıyorum" diye konuştu.
(SG-SLH-Y)

15.01.2013 11:04:38 TSI

Editör: Wan Haber