Sakarya'nın Erenler İlçesi'ndeki Yeşiltepe Ortaokulu tarafından düzenlenen "Mevlana ve Hoşgörü" konulu afiş yarışması sonuçlandı.
Yeşiltepe Ortaokulu tarafından Değerler eğitimi Projesi kapsamında düzenlenen "Mevlana ve Hoşgörü" konulu afiş yarışması sonuçlandı. Yarışmaya onlarca öğrenci katıldı. Yeşiltepe Ortaokulu Müdürü Mehmet Nedim Bulut yaptığı açıklamada katılımın kendilerini çok mutlu ettiğini bu tarz yarışmalar düzenleyerek öğrencilerin araştırma, öğrenme becerilerinin artarak yeteneklerinin farkında olmalarına imkan sağlandığını belirterek, "Değerlerimizin unutulmaması için elimizden geleni yapmalıyız" dedi.
Yarışma sonucunda dereceye giren öğrencilere Okul Müdürü Mehmet Nedim Bulut, Görsel Sanatlar öğretmeni Seda Sezer ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Fatma Oluğ ödüllerini takdim etti.
Değerler Eğitimi Projesi kapsamında düzenlenmiş olan "Mevlana ve Hoşgörü" konulu afiş yarışmasında birinci 6/B Sınıfından Samet Türkoğlu, ikinci 7/B sınıfından Taner Can Çağrıcı, üçüncü ise yine 7/B sınıfından Özlem Sözal madalya almaya hak kazanan öğrenciler oldu.
(SC-İÇ)

21.12.2012 15:17:33 TSI

Editör: Wan Haber