Van bağımsız milletvekili adayı Mehmet Mehdi Oğuz beraberindeki heyetle Çaldıran ve Muradiye ilçelerine bağlı 6 mahalleyi ziyaret etti. Oğuz ve beraberindeki heyet; Muradiye'ye bağlı Mikail, Karavil, Devetaş, Ayrancılar ve Açıkyol ile Çaldıran'a bağlı Yağbasan mahallelerini ziyaret etti.

Köylüler ile bir araya gelen ve sorunlarını dinleyen Oğuz, seçime bağımsız olarak girmelerinin nedenini anlattı. Meclise girmeleri halinde yapacakları çalışmalar ile ilgili konuşan Oğuz, köylülerden 7 Haziran Genel Seçimleri için destek istedi. Oy pusulasında 2 yıl boyunca HÜDA PAR’ın birinci sırada yer aldığına dikkat çeken Oğuz, “iki yıldır oy pusulasında HÜDA PAR ilk sırada yer alıyor. Biz Van’da bağımsız girdiğimiz için pusulada bir değişiklik oldu. Sol başta iken, sağ başa geçtik. Dolayısıyla pek bir şey değişmedi.” ifadelerini kullandı.

Van Bağımsız Milletvekili Adayı Oğuz ve beraberindeki heyet, gittikleri mahallelerde ilgi ile karşılandılar. Köy halkı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Sizin ve bizim için hayırlısı olsun” şeklinde konuştular. Oğuz ve beraberindeki heyetin  ziyaretleri akşam geç saatlere kadar devam etti.

Editör: Wan Haber