İş adamı Oğuz Ak, Çankırı Ticaret Borsası Başkan adaylığını açıkladı.
Büyüt Otel'de düzenlediği basın toplantısında, 8 Şubat 2013 tarihinde Çankırı Ticaret Borsası'nın olağan genel kurulunun yapılacağını hatırlatan Ak, seçimlerde başkanlığa aday olduğunu söyledi.
İşadamları ve Kızılırmaklı üreticilerinde hazır bulunduğu toplantıda mevcut yönetim kuruluna çeşitli konularda eleştiren Oğuz Ak, "Allah nasip eder seçilirsek, bizim yönetimimizde her şey şeffaf olacak. Adil bir yönetim ile borsamızı iyi bir yere getireceğiz. Üyelerimizden gelen talepleri dinleyip elimizden geldiği ölçüde çözüme kavuşturacağız. Önemli olan Çankırı'ya bir şeyler kazandırmaktır. Borsa maalesef yıllardır esas amacıyla değil, protokole yemek yedirme yeri olarak kullanılmış. Bizim asıl hedefimiz üyelerimizin sıkıntılarını çözmek olacaktır" diye konuştu.
Başkan seçilmesi durumunda, üyelerden gelen tüm talepleri değerlendireceklerini belirten Ak, "Mevcut başkan iki dönemdir bu işi yapıyor. Üçüncü dönem için de adaylığını açıkladı. İnsan hep aynı yere bakarsa, orada bir körlük oluşuyor ve o kuruma hiçbir şey katamıyor. Borsanın esas sahibi burada bulunan arkadaşlarımızdır. Biz borsaya derdimizi anlatamıyoruz. Amacımız, derdimizi anlayan, bizim gibi düşünen, bizim gibi konuşan, üreticinin ve tüccarın durumunu bilen birinin orada bulunması."dedi.
İş adamı Oğuz Ak, Çankırı'nın, kendi çapındaki illerle kıyasladığında geri kalmaması gerektiğini vurgulayarak, Çankırı'yı iyi yerlere taşıyabilmek için aday olduğunu kaydetti.
(MT-BÖ)

22.01.2013 18:18:02 TSI

Editör: Wan Haber