Düzce Belediyesi organizasyonu ile geçtiğimiz haftalarda Ogün Danış anısına Odayeri yaylasında foto safari düzenlemişti. Amatör fotoğrafçılar tarafından çekilen yüzlerce fotoğraf arasından seçilen eserler Düzce Belediyesi Sergi Salonunda görücüye çıktı.
Düzce Belediyesi büyük bir vefa örneği göstererek 2009 yılında Dış İlişkiler Müdürlüğü görevini yürütürken vefat eden Ogün Danış anısına Odayeri yaylasına foto safari düzenlemişti. Foto safariye Düzce'den çeşitli fotoğraf kulübü üyeleri katılmış ve fotoğrafçılar yaylanın doğal güzelliklerini fotoğraflamıştı. Düzce Belediyesi bünyesinde oluşturulan kurul fotoğraflar arasından seçim yaparak sergide kullanılabilecek eserleri seçti. "Ogün danış anısına foto safari" adıyla yapılacak olan fotoğraf sergisi Düzce Belediyesi sergi salonunda fotoğraf severlerin beğenisine sunuldu. Sergi 3 gün boyunca açık kalacak. Serginin açılışına Düzce Belediyesi birim müdürlerinin yanı sırada Belediye Başkanı İsmail Bayram, Turizm İl Müdürü Özcan Budak'ın yanı sıra birçok fotoğraf sever katıldı.
OGÜN DANIŞ KİMDİR?
1962 Doğumlu olan Ogün Danış, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu. Bir süre özel sektörde görev yapan Danış 1992 yılında Düzce Belediyesi'nde ayniyat memuru olarak göreve başladı. 1994 yılında Satın Alma Müdürlüğü'ne getirilen Danış daha sonra Dış İlişkiler Müdürü oldu. 2009 yılında yakalandığı hastalık nedeni ile genç yaşta hayata gözlerini yuman Ogün Danış evli ve bir çocuk babasıydı.
(AY)

14.12.2012 15:33:06 TSI

Editör: Wan Haber