Öğrenme zorluğu yaşayan, zeka seviyesini yükseltmek ve kapasitesini geliştirmek isteyen kişilere bilimsel çözümler sunmak için hizmet veren Beylikdüzü Plus Level Uygulama Merkezi'nin açılışı Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un katılımıyla gerçekleşti.
Öğrenme zorluğu yaşayan, zeka seviyesini yükseltmek ve kapasitesini geliştirmek isteyen kişilere bilimsel çözümler sunmak için hizmet verecek olan Beylikdüzü Plus Level Uygulama Merkezi açıldı. Barış Mahallesi'nde yer alan Beylikdüzü Plus Level Uygulama Merkezi'nin açılış töreni Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un katılımıyla gerçekleşti. Merkezin açılış kurdelesini Başkan Uzun; Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Uygulama Merkezi öğretim görevlileri ve vatandaşlar ile birlikte kesti. Açılışta Başkan Uzun, Beylikdüzü Plus Level Uygulama Merkezi'ni ilçeye kazandıranlara teşekkür etti ve Beylikdüzü Belediyesi olarak her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.
"IQ SEVİYESİNİ YÜKSELTMEK MÜMKÜN"
Sistemi geliştiren Uzman Psikolog Zafer Akıncı ise, "Yaptığımız araştırma bize gösterdi ki sonradan da beyin kapasitesini geliştirmek , IQ seviyesini yükseltmek mümkün. IQUP, kişiye özgü bilimsel yöntemlerle öğrenmenin önündeki engelleri kaldırıyor" dedi.
BELEDİYE VE UYGULAMA MERKEZİ EL ELE
Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Plus Level Uygulama Merkezi işbirliği ile geliştirilecek proje kapsamında ilçedeki okullarda öğrencilere eğitim seminerleri verilecek. Başkan Uzun, eğitim ve öğretim alanında Beylikdüzü'nde birçok çalışmalar yaptıklarını belirterek, eğitime katkı vermek isteyenlere her türlü imkânını sağlayacağız" dedi.
Programa ayrıca, Psikolog Kısmet Güler, Kurum Danışmanı Seda Özdemir, Satış ve Pazarlama Direktörü Tahir Kavçakar da katıldı.
(HÇ-ÖK-Y)

04.02.2013 16:08:42 TSI

Editör: Wan Haber