İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer’in büyük destek verdiği kampanya, kısa sürede büyük yankı bularak amacına ulaştı. Kısa sürede toplanan kitap ve çeşitli kırtasiye malzemesi, dezavantajlı okul olarak belirlenen Ilıkaynak Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerine dağıtıldı.

Burada konuşan İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer, emek harcanmadan başarıya ulaşmanın mümkün olmadığını belirterek, “Van ilimizin en gözde ve en güzel okullarından biri olan Mesut Özata Anadolu Lisesi öğrencileri, sizler için güzel bir çalışma başlattılar. Bu kardeşlerimiz, sizlerin güzel bir okula yerleşmesi anlamında çeşitli çalışmalar içerisine girdiler. Sizin gibi öğrencilerin, iyi ders çalışabilmesi ve başarılı olabilmesi için çeşitli kaynak kitapları ve test setlerini temin ederek sizlere ulaştırdılar.Ümit ederim, sizlerde çalışmalarınızda biraz daha gayret göstererek Mesut Özata Anadolu Lisesi’ne iyi bir puanla yerleşirsiniz. Burada oturarak, akşamları eve gittiğinizde televizyonun karşısına geçip dizi seyretmekle bir yere varamazınız. Böyle bir durum karşısında başarıyı beklemek çok zor. Ancak gayret göstererek amacınıza ulaşabilirsiniz” dedi.
Mesut Özata Anadolu Lisesi öğrencilerinin Ilıkaynak İlköğretim Okulu öğrencilerini kardeş olarak seçtiklerini belirten Yavuzer, “Bu güzel projelerinden dolayı güzel kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Güzel ve çok anlamlı bir çalışma yapmışlar. Bizleri, sizin gibi güzel öğrencilerle buluşturdular. Sosyal sorumluluk çerçevesi dâhilinde alkışlanacak bir durum. Eğitim camiamız adına kendilerine teşekkür ediyorum. Bu güzel kardeşlerimiz, güzel proje için bir süre önce yanıma geldiler. Projeleri hakkında bana bilgi verdiler. Bizler de kendilerine destek olacağımızın sözünü verdik. İşte o gün geldi. Bizlerde öğrenci kardeşlerimizle birlikte, lise müdürünü de yanımıza alarak kampanyanın sonucunda sizler için toplanan malzemeleri, sizin gibi başarılı öğrencilerimize takdim etme fırsatını bulduk. Bu kitapların, test setlerinin ve diğer malzemelerin sizlere hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah yılsonunda TEOG sınav sonucunda sizlerden büyük başarı görebileceğiz” diye konuştu.

Ilıkaynak İlköğretim Okul Müdürü Erdal Gürbüz ise, anlamlı çalışmalarından dolayı İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer’e, Mesut Özata Anadolu Lisesi Müdürü Orhan Güleşçe ve kampanyada büyük emek sarf eden öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Editör: Wan Haber