AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Arguvan İlçe Başkanı Kudret Kılınç ve il yönetim kurulu üyeleriyle beraber, Arguvan ilçesinde imam hatip ortaokulunda okuyan yardıma muhtaç öğrencilere kışlık ayakkabı ve mont dağıttı.
AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi yaptığı açıklamada, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitimlerini sürdürmeleri için onlara her türlü yardımda bulunmaya devam edeceğiz. Kışın soğuğunda üşümemeleri için mont ve ayakkabı dağıtıyoruz. Bunun için bizlere destek veren arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Çünkü bu çocuklar bizim geleceğimizdir. Geleceğimizin sağlam temellere oturması için çocuklarımız en iyi şekilde eğitimlerini tamamlamalıdırlar. Onlar mutlu olunca bizler de mutlu oluyoruz. Yüzleri gülünce, bizlerin de yüzü gülüyor" ifadelerini kullandı.
Tüfenkçi ayrıca, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda 2013 yılı bütçe hazırlıklarının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. 2002'de eğitime ayrılan bütçenin 11,3 milyar liradan 68,1 milyar liraya çıkacağını kaydeden Tüfenkçi, 2013 bütçesinde en fazla payın Milli Eğitim Bakanlığı'na ayrıldığını belirterek, "6 katlık bir artış oldu. Bu da, AK Parti olarak eğitime ne kadar önem verdiğimizin bir göstergesidir" diye konuştu.
(NA-SO-Y)

13.12.2012 17:01:35 TSI

Editör: Wan Haber