Samsun'da görev yaptığı ilköğretim okulunda 3 kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan beden eğitimi öğretmeni, yargılandığı mahkeme tarafından toplam 48 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Samsun'da bir ilköğretim okulunda beden eğitimi öğretmeni olarak görev yaparken, 8. sınıf öğrencileri S.Y.(16), G.O.(16) ve G.M.B.'ye (16) cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan C.C.'nin (45) yargılanması sona erdi. Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın son duruşmasında C.C., hakkındaki suçlamaları kabul etmedİ. Kendisine iftira atıldığını ileri süren C.C., "2.5 yıldır suçsuz yere cezaevindeyim. Benim iki hayalim vardı; biri beden eğitimi öğretmeni olmak, diğeri ise sevdiğim kişi ile evlenmek. Eşimle 17 yaşında tanışıp evlendim. Eşim sayesinde beden eğitimi öğretmeni oldum. İnsan birini çok severken bu durumun olması mümkün değil. Yüzlerce öğrenciyi mezun ettim. Bugüne kadar böyle bir sıkıntı olmadı. İki kişi benim hayatımı karartı. Yüce mahkemenin bunları görmesini istiyorum. Suçsuzum ve beraatımı talep ediyorum" dedi.
Mahkeme heyeti, toplanan deliller doğrultusunda öğretmen C.C.'yi suçlu buldu. C.C., 3 kız öğrenciye "cinsel istismarda bulunmak" ve öğrencileri "cinsel amaçlı alıkoymak" suçlarından toplam 48 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırdı.
(MAY-SLH-OK-Y)

06.12.2012 17:47:01 TSI

Editör: Wan Haber