Muş'un Varto Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği çeşitli spor dallarında aldıkları kupaları Kaymakam Tahir Şahin'e teslim ettiler.
İl genelinde düzenlenen değişik spor aktivitelerinde kupa alan Varto Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri, okul müdürü Mehmet Sever ile birlikte Kaymakam Tahir Şahin'i makamında ziyaret ettiler. Desteklerinden dolayı Kaymakam Şahin'e teşekkür eden öğrenciler, aldıkları kupaları kendisine teslim ettiler.
Öğrencilerin başarısının tüm ilçenin başarısı olduğunu ifade eden Kaymakam Tahir Şahin, "Öğrencilerimiz, futbol ve kros dallarında düzenlenen çeşitli kategorilerde toplamda 6 kupa kazandılar. Bundan dolayı başta öğretmenlerim ve okul müdürü ile öğrencilerime teşekkür ederim. Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerimizin daha fazla çalışmalarını ve ilde aldıkları derecelerin dışında bölgelerde de birinci olmaları konusunda elimizden gelen her türlü imkanlarımızı sunacağız. Öğrencilerimizin başarıları tüm ekiplerimizin başarısıdır. Ben bu nedenle emeği geçen herkesi kutlarım" dedi.
(FÇ-MSA-Y)

25.12.2012 15:43:32 TSI

Editör: Wan Haber