AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde karne dağıtım törenine katılarak, öğrencilere karnelerini verdi.
Konak Mahallesinde bulunan Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde düzenlen törene katılan Milletvekili Mazıcıoğlu ve Başkan Tahmazoğlu tek tek öğrencilerle ilgilenerek, karne dağıtımı sonrasında okul birincisi öğrencilere hediye takdim ettiler. İlk yarı karne dağıtım ve başarılı öğrencilere tablet hediye törenine katıldıklarını ifade eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, "Okul müdürümüze ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizle çok iyi ilgilendiklerini gördüm. Azimli ve başarılı gördüğüm bu öğrencilerimize başarılar diliyorum."dedi.
Temizlik kampanyası kapsamında düzenli olarak okulları ziyaret ettiklerini hatırlatan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Şahinbey ilçemizde ziyaret etmediğimiz okulumuz kalmadı. Cumhuriyet Anadolu lisemize daha öncede iki kez gelmiştik. Biz eğitime destek kapsamında okullarımızın tüm ihtiyaçlarının karşılanması noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu okulumuzun bahçe kilittaşı çalışması belediyemizce yapılmıştır. Bugün ise karne dağıtım ve Sodes projesi kapsamında yapılan konferans salonun açılışı için geldik. Ben tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" diye konuştu.
Okul Müdürü ise AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu'na ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na katkılarından dolayı teşekkür etti. Karne dağıtım töreni sonrasında okulun öğrencilere futbol topu hediye eden Başkan Tahmazoğlu ve beraberinde Milletvekili Mazıcıoğlu spor salonunda kaleye penaltı çektiler.
(MDC-Y)

25.01.2013 14:32:30 TSI

Editör: Wan Haber