Çorum'un Sungurlu ilçesinde Şehit Ailelerine yardım kampanyası çerçevesince yaklaşık 10 bin öğrenciye zarf dağıtıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ulaşılan zarflarda 15 bin 800 TL bağış toplanırken, toplanan paralar Sungurlu Şehit Aileleri Derneği Başkanı İdris Yazdıç'a teslim edildi.
Sungurlu Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Derneği Başkanı İdris Yazdıç, Başkan yardımcısı ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun'u makamında ziyaret etti. Şube Müdürü Ahmet Özdemir'in de hazır bulunduğu ziyarette Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, ilk ve orta ve lise kurumlarında Sungurlu Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Derneği için başlatılan yardım kampanyasında 36 okulda 9 bin 950 öğrenciye zarf dağıtıldığını söyledi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ulaşılan zarflardan 15 bin 800 TL para toplandığını söyleyen Dursun, toplanan paraları makbuz karşılığında Sungurlu Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Derneği Başkanı İdris Yazdıç'a teslim etti.
Teslim töreninde bir konuşma yapan Sungurlu Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Derneği Başkanı İdris Yazdıç, "İlçe Kaymakamımız Hulusi Şahin'in büyük desteği ile ilçe genelinde 10 bin adet zarf bastırdık ve bastırdığımız zarfları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığı ile okullara dağıttık. Çocuklarımız ellerinden geleni yapmışlar. Allah hepsinden razı olsun" dedi.
Yazdıç, toplanan yardım paralarının dernek giderlerinde kullanılacağını söyledi.
(SŞ-BÖ)

04.01.2013 14:41:26 TSI

Editör: Wan Haber