Fotoğraf Sanatçısı Faruk Akbaş ve Fethiye Fotoğraf Kulübü üyeleri Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde öğrencilere sunum yaptı.
Fethiye Turizm Otelcilik Okulu Fotoğraf Kulübü öğrencilerinin daveti üzerine okulun toplantı salonunda gerçekleşen etkinlikte, ünlü fotoğrafçı Faruk Akbaş öğrencilere fotoğraf çekmenin inceliklerini anlattı. Yaklaşık bir saat süren etkinlik sonrası Fethiye Anadolu Otelcilik ve Turizm Lisesi Fotoğraf Kulübü Danışman Öğretmeni Hakan Çelik ve öğrenciler Faruk Akbaş ve kulüp üyelerine teşekkür plaketi sundu.
Etkinlik ile ilgili bir açıklama yapan Danışman Öğretmen Hakan Çelik, "Okulumuzun fotoğraf kulübü olarak Faruk Akbaş ve arkadaşlarını bu etkinliğimize davet ettik. Bu programı da özellikle yarıyıl sonuna derslerin yoğun olmadığı güne denk getirdik. Amaç fotoğrafı sevdirmek" dedi.
Öğrencilere fotoğraf sanatı hakkında bilgiler veren ünlü fotoğrafçı Faruk Akbaş da, öğrencilere fotoğrafta estetiğin önemine değindi. Öğrencilerin fotoğraf çekimi ve güzel fotoğraf nasıl çekilir konularından oluşan sorularını cevaplayan Faruk Akbaş, sinevizyon eşliğinde ülke genelinde çektiği resimlerin öğrencilere sunumunu yaptı.
(MB-İK)

24.01.2013 10:27:35 TSI

Editör: Wan Haber