Bağcılar'da ortaokullar arasında düzenlenen bilgi yarışmasının finali yapıldı. 50. Yıl Adnan Ötügen Ortaokulu birinci olarak, İstanbul genelinde düzenlenecek yarışmada ilçeyi temsil etme hakkını elde etti.
Bağcılar'da ortaokullar arasında düzenlenen bilgi yarışmasının finali gerçekleştirildi. Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat Merkezi ve Müzesi'nde düzenlenen finalde Adnan Ötügen Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, Malazgirt Ortaokulu ve Bağcılar Ortaokulu öğrencileri kıyasıya yarıştı.
Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve Bağcılar Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz'ın da izlediği programda öğrenciler, Türkçe, fen bilgisi, genel kültür ve müzikle ilgili kendilerine yöneltilen sorulara cevap verdi. Yarışma sonunda 50. Yıl Adnan Ötügen Ortaokulu birinci, Atatürk Ortaokulu ikinci, Malazgirt Ortaokulu üçüncü ve Bağcılar Ortaokulu dördüncü oldu.
Yarışmanın ardından Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve Bağcılar Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, birinci olan 50. Yıl Adnan Ötügen Ortaokulu öğrencilerini ve finalistleri tebrik etti.
(ET-OK-Y)

26.01.2013 12:00:43 TSI

Editör: Wan Haber