Çatalzeytin'e bağlı Çepni köyünde saat 09.30 sıralarında Çepni Köyü Taşçı Mahallesinde Sami Çay (56), Özkan Çay'ı (34) bıçakladı.
Olay İstanbul'da vefat eden Ferdane Çay'ın (50) cenaze merasimi öncesi meydana geldi. Sami Çay cenaze merasimine gelenlere 'Hepiniz Öleceksiniz' diyerek hakaretlerde bulundu. Özkan Çay, Sami Çay' tepki gösterdi. Aralarında tartışma ve boğuşma başladı. Boğuşma sırasında Sami Çay elindeki bıçağı Özkan Çay'ın sağ göğsüne sapladı. 112 Acil servise gelen ihbardan sonra ambulans yarı yola kadar getirilen Özkan Çay'ı İlçe Hastanesine ulaştırdı. İlk müdahalesi yapılan Özkan Çay Kastamonu Devlet Hastanesine gönderildi. Özkan Çay'ın hayati tehlikesi devam ediyor.
Bıçaklama olayından sonra Özkan Çay'ın babası Muzaffer Çay (63) ile Sami Çay arasında tartışma devam etti. Sami Çay yerden aldığı taş ile Muzaffer Çay'ın burnunu kırdı. Sami Çay cenazeye gelenler tarafından darp edildi. Jandarma olay yerine giderek gerekli inceleme ve soruşturmayı yaptıktan sonra Sami Çay'ı göz altına alarak İnebolu'ya sevk etti. Olayla ilgili soruşturma Türkeli Cumhuriyet Başsavcılığınca sürdürülüyor.
(EÖ-OA-Y)

24.01.2013 15:09:02 TSI

Editör: Wan Haber