Konya'nın Seydişehir ilçesinde 10 yıl önce alışverişe diye çıkan o zaman 23 yaşında olan Fatih Karagöz'ün hala bulunamaması nedeniyle ailesi büyük üzüntü yaşıyor. Oğlunun öldüyse bile bir mezarı olmasını istediğini belirten acılı anne, yetkililerden yardım bekliyor.
4 Mayıs 2003 tarihinde evden çıkan ve işlettikleri restoranları için alışverişe giden 23 yaşındaki Fatih Karagöz kayıplara karıştı. Yapılan aramalara rağmen Karagöz'e ulaşılamadı. 10 yıldır umutla bekleyen 63 yaşındaki anne Anakız Karagöz büyük üzüntü yaşıyor. Gelininin olayın ardından 5 yıl kocasını bekledikten sonra annesinin evine döndüğünü belirten anne Karagöz, "Kocam da yıllarca oğlumuzu aradı ama bulamadı. Hastaneye her cenaze geldiğinde gider bakardı. Oğlumun ne ölüsünü, ne dirisini bulabildi. Tüm sıkıntısını, özlemini ve oğluna hasretini içine atarmış. 4 yıl önce kocam da vefat etti. Şimdi Fatih'in ağabeyi Salih var başımızda o ilgileniyor bizimle. Kardeşini bulmak için hala çaba sarf ediyor ama bir türlü bulunamadı. 10 yıl önce imkanlar yeterli değildi, şimdi bir sürü imkan var. Ben devlet büyüklerimizden ve yetkililerden oğlumun diri veya ölü bulunmasın istiyorum. En azından öldüyse bile bir mezarı olsun. Ama ben sağ gelecek diye umutla bekliyorum" dedi.
Kardeşinin 2003 yılında kaybolduğunu anlatan ağabeyi Salih Karagöz ise, "Tekrar emniyete gittim ve kardeşimin bulunması için yardım istedim. Aradan 10 yıl geçti ama bir şey çıkmadı. İnşallah bundan sonra bir şey çıkar ve kardeşim bulunur" şeklinde konuştu.
(BS-FM-ÖZ-Y)

29.01.2013 12:03:40 TSI

Editör: Wan Haber