Kamu denetim hizmetlerinde teknolojinin imkanlarından faydalanan Odunpazarı Belediyesi, başlattığı yeni uygulama ile inşaatları tabletle takip ediyor.
Proje kapsamında sahada çalışan teknik elemanlar, tablet bilgisayarlar ile denetim sırasında verilere anında ulaşma imkanına kavuşuyor.
Projenin detaylarını anlatan Odunpazarı Belediyesi yetkilileri, "Ruhsat eki proje ve evrakları belediye bünyesinde dijital olarak arşivlenip, kontrol sırasında tablet bilgisayarlara yükleniyor. Arkadaşlarımız sahaya tablet bilgisayarlar ile çıkıyorlar. Böylece kontrole gittikleri şantiyeye ait tüm verilere anında ulaşabiliyorlar. Eksikleri yerinde not alıp, fotoğraflarını çekerek anında kaydedebiliyorlar. Bu sayede iskan kontrollerinde tek tuşla daha hızlı, daha etkin ve daha verimli bir çalışma sağlanmış oluyor" şeklinde konuştular.
Açıklamada Odunpazarı Belediyesinin teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiğini ve bu konuda ki yeni gelişmelere anında uyum sağlayabildiğini vurgulayan yetkililer, amaçlarının belediye hizmetlerini daha etkin daha hızlı ve verimli bir şekilde vatandaşlara sunmak olduğunu ifade etti.
(GÖ

14.02.2013 15:31:58 TSI

Editör: Wan Haber