Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odası, ilçedeki oda üyesi oto tamircilerine yönelik birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenlendi. Kahvaltıya Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin de katıldı.
Ahrandı Restoran'da yapılan kahvaltıya, oto tamircileri aileleri ile birlikte katılım gösterdi. Oda Başkanı Erol Nokta kahvaltı boyunca konuklarıyla yakından ilgilendi. Kahvaltı sonrası Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin'in de katılımıyla toplantı düzenlendi.
Toplantı öncesi konuşan Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odası Erol Nokta, "Odamız bünyesinde meslek gruplarıyla kahvaltı ve yemek gibi organizasyonlarında bir araya geliyoruz. Toplu halde bir yemek yerine meslek grupları ile teker teker bir araya geliyor, onların sorunlarını ve taleplerini dinliyoruz. Belediye Başkanımız Bekir Keskin de bu kahvaltılı toplantılarımıza katılarak sanayi esnafının sorunları konusunda görüş alıyor ve onlara çalışmalar hakkında bilgi veriyor. Geçen sefer elektrikçilerle buluşmuştuk, bugün de ilçemizin oto tamircileri ile bir aradayız" dedi.
Meslek odalarının sık sık bir araya gelerek değerlendirme yapmasının ilçenin gelişimi adına olumlu bir durum olduğunu belirten Belediye Başkanı Bekir Keskin de, "Esnafımızın istekleri, Ödemiş hakkındaki görüşleri bizim için önemli. İlçedeki meslek gruplarıyla daha sık görüşerek, önerilerini alarak daha geniş katılımlı bir anlayışla ilçemizin gelişimini ve büyümesini hep birlikte gerçekleştirmek istiyoruz. Odanın bu anlamda kahvaltı ile birlikte düzenlediği bu toplantı yarar getirecektir" diye konuştu.
Toplantıda Keskin'e projeler hakkında görüşlerini ileten oto tamircileri, Sanayi Sitesi'yle ilgili çeşitli talep ve önerilerde de bulundular.
(AG-ERG-Y)

28.01.2013 08:48:17 TSI

Editör: Wan Haber