İzmir Barosu'na kayıtlı Ödemişli avukatlara icra ve iflas yasasındaki son değişikliklerle ilgili bilgiler verildi.
Ödemiş Öğretmenevi toplantı salonunda düzenlenen organizasyonda 11. İcra ve İflas Müdürü, eski Ödemiş 2. İcra Müdürü Hüseyin Demir tarafından seminer verildi. Toplantıya İzmir Barosu Ödemiş Temsilcisi avukat Erdem Boyacı ve ilçede görev yapan yaklaşık 50 avukat katıldı. Demir konuşmasında, icra iflas yasasındaki son değişiklikler hakkında açıklamalarda bulundu.
Aynı akşam İzmir Barosu'na üye avukatlar ve eşlerinin de katılımıyla moral gecesi düzenlendi. Ahrandı Belediye Restoranı'nda düzenlenen moral gecesini de İzmir Barosu Ödemiş Temsilcisi Erdem Boyacı organize etti. Geceye İzmir Barosu Başkanı Sema Pekdaş da katıldı. Ödemiş'te avukatlık yaptıktan sonra noter olan Adem Albayrak, Seçkin Dabak, Ayla Yılmaz ve Arcan Koç da meslektaşlarını yalnız bırakmadı.
Canlı müzik eşliğinde yemeklerini yiyen avukatlar hem eğlendiler, hem de gecenin ilerleyen saatlerine kadar sohbet etme imkanı buldular. Gecede noter Adem Albayrak'ın seslendirdiği güzel şarkılar katılan avukatlar tarafından ayakta alkışlandı.
(AG-ERG-Y)

04.02.2013 09:08:15 TSI

Editör: Wan Haber