Ödemiş Belediyespor'un alt yapısından yetişen ve bu sezon öncesinde deneme amacıyla gittiği Fenerbahçe takımının alt yapı antrenörleri tarafından beğenilerek U-14 takımında forma giymeye başlayan Ödemişli Alper Uğuz, Fenerbahçe formasıyla çıktığı Galatasaray karşısında takımının aldığı 1-0'lık galibiyette gole imzasını atan futbolcu oldu.
Alper Uğuz'un gelecek vaat ettiği ve oynadığı başarılı futbol ile İstanbul'da kısa sürede kendisini sevdirdiği belirtildi. Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe gazetesine de kapak olan henüz 14 yaşındaki genç oyuncu Alper, "Hayatım futbol" dedi.
Fenerbahçe'deki ilk gününden itibaren ne kadar iyi bir kulübe geldiğini gördüğünü dile getiren Alper Uğuz, "Öncelikle Fenerbahçe'de çok mutlu olduğumu dile getirmek istiyorum ve burada kalıcı olmak için çok çalışıyorum. Hocalarım ve takım arkadaşlarım bana büyük destek verdiler. Mükemmel arkadaşlık ortamı var burada bize sağlanan imkanları en iyi şekilde değerlendirip, çok çalışarak Fenerbahçe'nin değişmez isimlerinden olmak istiyorum" diye konuştu.
Alper'in gittiği Fenerbahçe'deki başarısı Ödemiş Belediyespor yöneticilerini de mutlu ediyor. Ödemiş Belediyesporlu yöneticilerden Mehmet Kırlı, "Ödemiş'in yıldızı parlayan, yetenekli ve başarılı çocuklarının, büyük takımların alt yapısından yetişerek ilerleyişini gururla izliyoruz. Mualesef bir çok takım alt yapıya önem vermiyor" dedi.
(TK-ERG-Y)

29.01.2013 10:26:55 TSI

Editör: Wan Haber