Ödemiş Belediyesi'nin 2012 yılı projeleri arasında yer alan Nikah ve Düğün Sarayı, hafta sonu gerçekleştirilen ilk düğünle resmen açıldı.
Belediye Meclis üyesi Yaşar Tokalı'nın oğlu Ahmet Tokalı ile CHP İlçe Başkan Yardımcısı Hüsnü Gezertekin'in kızı Elvan Gezertekin'in düğünü ile açılan 125. Yıl Kültür Park karşısındaki Nikah ve Düğün Sarayı, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile hizmete girdi.
Belediye Başkanı Bekir Keskin, çok sayıda davetlinin katıldığı cumartesi günü yapılan düğünün başında kıyılan nikah öncesinde, nikah memurluğundan emekli olan Ziya Dönmez'e de plaket verdi. CHP ilçe Başkanı Mehmet Eriş'in nikah şahidi olduğu düğünde, yeni çiftlere bir yastıkta kocamaları dileğinde bulunan başkan Keskin, Ödemiş Belediyesi logolu yastık hediye etti.
Ödemiş'te düzenlenen fuar, konferans, balo, kongre gibi organizasyonlarda yıllardan bu tarafa böyle bir tesisin eksikliğini hissettiğini belirten Başkan Keskin, "Belediyemizin 2010 yılında hizmete sunduğu fuar alanı ile birlikte bu alan Ödemiş'in tüm etkinliklerine hizmet verecek bir alan olacak. Salonlarımızda yemekli organizasyonlar da yapılabilecek" dedi.
Toplam 16 bin 915 metrekarelik alan üzerinde yapılan 900 kişi kapasiteli düğün salonu, birleştirilebilir iki aynı nikah salonu, mutfak ve diğer üniteleriyle birlikte büyük ölçüde tamamlanırken, binanın dış çevre düzenlemeleri ise devam ediyor.
Belediye binası yapılacak mevcut otogar üstündeki düğün salonunun da yıkılmasından sonra Ödemiş'in önemli bir eksikliğini giderecek kompleksin ilk konukları ise, yılbaşı öncesinde yapılan yeni yıl kutlamalarına katılan belediye personeli olmuştu.
(AG-ERG-Y)

04.02.2013 08:55:31 TSI

Editör: Wan Haber