İzmir'in Ödemiş ilçesinde bulunan Ödemiş Kaymakçı Lisesi'nden 45 kişilik öğrenci grubu, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'ni ziyaret etti.
Üniversiteyi yerinde görmenin motive olmaları açısından daha yararlı olduğunu düşündükleri için bu programı düzenlediklerini belirten öğrencilere, gezi programı çerçevesinde Fen Edebiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Eğitim Fakültesi Ek Binada bulunan Müzik Bölümü Derslikleri ile Resim-İş atölyeleri, Tıp Fakültesi, ADÜ Spor Salonu, Merkez Kütüphane, Atatürk Kongre Merkezi ve Merkez Kampüs alanı gezdirildi.
Fen Edebiyat Fakültesi bünyesindeki Zooloji Müzesi, Kimya Laboratuarları ile Tıp Fakültesi Laboratuarlarına yoğun ilgi gösteren ve Atatürk Kongre Merkezi'nde Üniversitenin tanıtım filmini izleyen öğrenciler, ADÜ'nün diğer birimleri, kampüs ortamı, sosyal aktiviteleri ve öğrenci yaşamı gibi merak ettikleri konular hakkında Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personelinden bilgi aldılar. Ayrıca Üniversite öğrencileri ile aynı ortamı soluma isteğinde olan Kaymakçı Lisesi'ne, Merkez Kafeteryada öğle yemeklerini yeme imkanı sağlandı.
Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda Kaymakçı Lisesi öğrencileri, Adnan Menderes Üniversitesi'ni tanımaktan ve gördükleri ilgiden dolayı yetkililere teşekkür ettiler.
(İK)

09.12.2012 13:29:17 TSI

Editör: Wan Haber