Ödemiş'te iade-i ziyaretlerine devam eden Kaymakam Abdullah Dölek, Muhtarlar Derneği'ne konuk oldu.
Dernek merkezinde Başkan Nihat Savuran ve 25 civarında köy ve mahalle muhtarı tarafından karşılanan Dölek'e, ziyareti anısına bir efe heykelciği hediye edildi. Esprilerle renklenen ziyarette köy ve mahalle muhtarlarıyla daha sık bir araya gelmek istediğini ifade eden Kaymakam Abdullah Dölek, 2014 yılında tüzel kişilikleri sona erecek köy muhtarlarıyla, görev yapacakları son ana kadar birlikte olacaklarını ve köylerin sorun ve isteklerini yerine getirmeye çalışacaklarını belirtti.
Dölek'e ziyareti için teşekkür eden Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran da, "Devletimizin halka en yakın idari birimi olan muhtarlarımız ilgiden memnunlar. Halkımız için fedakarca çalışan muhtarlarımız Kaymakamımız Sayın Abdullah Dölek'i mutlaka mahalle ve köylerinde görmek istiyorlar" diye konuştu.
Dölek ziyaretinde ayrıca, Ödemiş Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı mütevelli heyetine bir kez daha seçilen Bademli Kale Mahallesi muhtarı Ahmet Baş ve Mursallı köyü muhtarı Hasan Kadıoğlu'nu da tebrik etti.

MÜTEVELLİ HEYETİNDEKİ MUHTARLAR DEĞİŞMEDİ
Öte yandan Ödemiş Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı mütevelli heyetinde bir yıllığına görev yapacak sivil üyelerin belirlenmesi için dün seçim yapıldı. Mütevelli heyetinde yer alan iki muhtar üye bu yıl da değişmedi.
Geçen dönem köy muhtarları adına görev yapan Mursallı köyü Muhtarı Hasan Kadıoğlu ve mahalle muhtarları adına görev yapan Bademli Kale Mahallesi Muhtarı Ahmet Baş, yeniden mütevelli heyeti üyeliğine seçildi.
(AG-ERG-Y)

26.12.2012 14:13:47 TSI

Editör: Wan Haber